La primera impressió d’un immoble és de gran importància, sigui per la seva compra o lloguer. Per aquest motiu, la millor opció per condicionar i preparar l’immoble és apostar per la tècnica del home staging, la qual consisteix a treure-li el màxim partit mitjançant un procés de millora estratègic.

L’objectiu, per tant, és fer més atractiu l’immoble perquè captivi als futurs propietaris i s’agilitzi el procés de venda o de lloguer.

PINTURA
Llegir més
Mitjançant pintura de qualitat i un servei especialitzat i professional, es busca crear nous espais que permetin ressaltar l’amplitud i l’habitabilitat.
DECORACIÓ
Llegir més
Harmonitzem els espais fent ús de solucions decoratives que ressaltin les dimensions i la lluminositat, per generar una connexió amb el comprador o inquilí.
Petites reparacions
Llegir més
La posada a punt també inclou, si és necessari, petites reparacions a l’immoble per tal de deixar-lo en les millors condicions possibles.
Fotografia professional
Llegir més
A través d’un reportatge fotogràfic professional s’aconsegueix millorar i diferenciar un immoble de la competència.
En primer lloc, visitem l’immoble per analitzar quin és l’estat actual i saber quines són les veritables necessitats del projecte. En aquesta primera fase recopilem tota la informació que ens és útil per elaborar l’informe.

Després d’estudiar la situació i de fer el diagnòstic de l’immoble, presentem als nostres clients un informe complet que recull totes les accions que realitzarem per transformar l’espai i fer-lo més atractiu de cara als possibles compradors o inquilins. En aquest informe també s’inclou el pressupost i els terminis d’entrega.

El procés finalitza amb l’execució de les accions previstes dins de l’immoble, les quals realitzem complint amb els terminis d’entrega i els preus acordats. Per acabar, realitzem un reportatge fotogràfic professional que ajudi a ressaltar els aspectes més significatius de l’immoble.

Oficina: Avda. Catalunya, 99. 43896 l’Aldea Tarragona

Magatzem: C/F – Nau 324 – Pol. Baix Ebre, Campredó – Tortosa

Open chat