fbpx

Amb personalització i professionalitat t’ajudem a crear l’espai que s’adapta a tu i al teu estil. Apostem per espais amb personalitat, per aquest motiu, t’oferim solucions per a cada racó de la teva llar, adaptant l’estil decoratiu.

Aconsegueix un espai funcional en el qual et sentis realment a gust i confortable gràcies a les diferents solucions de decoració d’interiors i a un assessorament totalment personalitzat.

Combina, realça i afegeix el teu toc personal a tots els espais de la teva llar amb la nostra selecció de mobiliari, la qual s’adapta a tota mena d’estils: clàssic, minimalista, avantguardista, vintage, etc.

A PINDEC trobaràs una gran selecció de mobiliari per a la llar per crear ambients a mida de qualsevol estil i amplitud. T’ajudem a equipar cada estança a partir de solucions funcionals i decoratives que aporten ordre, comoditat i disseny.

Treballem amb reconegudes marques de mobiliari i productes de gran qualitat per equipar cada estança amb un toc únic i sofisticat i fer que la decoració de la teva llar sigui com sempre l’havies somiat. Si estàs pensant en redecorar la teva llar, nosaltres t’assessorarem per escollir la decisió més encertada d’acord els teus gustos i necessitats!

Sabem que decorar el teu habitatge pot suposar tot un desafia- ment, per aquest motiu, et podem ajudar a treure el màxim profit del teu espai i a crear racons cuidats fins al més mínim detall que ofereixen calidesa i el màxim confort.

A PINDEC disposem d’una gran varietat de productes relacionats amb la decoració d’interiors que aportaran el toc de distinció i la personalització que busques per al teu saló, rebedor o qualsevol racó especial de la teva llar.

Al moment de decorar les diferents estances en les quals passem una gran part de la nostra vida, és inevitable reflectir la personalitat per tal de crear un ambient de confort on sentir-se realment a gust. Per aquest motiu, des de PINDEC ens impliquem en trobar els complements que més s’indentifiquin amb tu.

El paper decoratiu és una gran opció per renovar i donar un nou toc a la teva llar sense necessitat de realitzar grans canvis. Amb ell és possible crear espais diferenciadors i originals, segons el teu estil decoratiu.

Des de sempre, el paper decoratiu per la llar s’ha considerat una alternativa que es caracteritza per la seva versatilitat en la decoració d’interiors, ja que ofereix gran resistència sense necessitat de manteniment.

És una forma de vestir les parets i de donar vida al teu espai interior. A més, les noves tecnologies han permès la creació d’un gran ventall de textures i dissenys per a tots els gustos. Aconsegueix crear l’ambient acollidor i confortable que estàs buscant amb el nostre ampli catàleg de paper decoratiu!

Disposem d’un showroom, un espai dedicat a la decoració, on trobaràs una exposició de mobiliari i complements per a la llar que podran inspirar-te per a la creació dels teus espais especials. Estarem encantats de rebre’t i de mostrar-te totes les opcions decoratives per fer de la teva llar un lloc únic i confortable.

Oficina: Avda. Catalunya, 99. 43896 l’Aldea Tarragona

Magatzem: C/F – Nau 324 – Pol. Baix Ebre, Campredó – Tortosa

Open chat